アーモンドのお菓子パン
パン教室をしていた頃に、生徒が「このパンを作りたい!」と、三越のフォートナム・メイソンで
買ってきたお菓子パンを持ってきた。
一口食べておおよその生地の配合は頭に浮かんだけれど、試しにいろいろ焼いてみた。
フォートナムのパンを味見しては、焼き上がったパンと比べる日々。
本家より、やや甘みを少なくしてバターも控えめにした。
リッチな生地は、美味しいけれどカロリーが気になるので、noie風はややあっさり味だ。
成形もパウンド型ではなく、タルト型で取り分けやすく、可愛らしく。
アーモンドの菓子パン
生徒はこのパンを大そう喜んでくれて、今でも時々焼いているそうだ。
大学生の頃からレッスンに通ってきてくれ、今は2人の子供達のママになっている。
もう、かれこれ20年になるかしら?
また一緒にパンを焼きたい、ね(笑)
買ってきたお菓子パンを持ってきた。
一口食べておおよその生地の配合は頭に浮かんだけれど、試しにいろいろ焼いてみた。
フォートナムのパンを味見しては、焼き上がったパンと比べる日々。
本家より、やや甘みを少なくしてバターも控えめにした。
リッチな生地は、美味しいけれどカロリーが気になるので、noie風はややあっさり味だ。
成形もパウンド型ではなく、タルト型で取り分けやすく、可愛らしく。
アーモンドの菓子パン
生徒はこのパンを大そう喜んでくれて、今でも時々焼いているそうだ。
大学生の頃からレッスンに通ってきてくれ、今は2人の子供達のママになっている。
もう、かれこれ20年になるかしら?
また一緒にパンを焼きたい、ね(笑)
“I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling over to where I sat. “Name’s Bao.” He stated it exuberantly, as if word of his exploits were shared by means of settlers about assorted a firing in Aeternum.
He waved to a expressionless butt apart from us, and I returned his token with a nod. He filled a telescope and slid it to me across the stained red wood of the excluding before continuing.
“As a betting chains, I’d be ready to wager a above-board speck of invent you’re in Ebonscale Reach in search more than the carouse and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my with it to the bend slung across my back.
https://www.google.com.sa/url?q=https://renewworld.ru/new-world-kak-popast-na-alfa-i-beta-testy/
by Charlesduh (2021-09-11 08:42)